چهارمین رویداد Trigger ( رویداد گیمینگ) در دهمین نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی ( نمایشگاه رینوتکس) در مکان نمایشگاه بین المللی تبریز و استیج رینوتکس برگزار شد. چهارمین رویداد فعالان گیم استان آذربایجان شرقی با همکاری شتابدهنده آرتان ۱۱۰۰ و استودیو بازیسازی رایموند هنر پویان و شتابدهنده تحلیلگران در روز چهارشنبه ۴ آبان ماه از ساعت ۱۶:۰۰ الی ۱۷:۳۰ برگزار شد تا بتواند به علاقه مندان حضور در رویداد، اطلاعاتی با محوریت مسیر های لازم برای بازی سازی و جذب مخاطب برای گیم های طراحی شده، توسط برنامه نویسان و فعالان حوزه گیم ارائه گردد.
شتابدهنده آرتان ۱۱۰۰ در چندین دوره قبل که برگزار کننده اصلی رویداد گیمینگ بوده به انتقال داده ها دانش های ارائه شده در دوره های قبلی رویداد Trigger پرداخت و بازی سازان استودیو بازیسازی رایموند هنر پویان به انتقال تجارب خود در حوزه بازی سازی و طراحی و سناریو نویسی های لازم برای خلق یک گیم پرداختند. موسسه رایموند در طول بیش از ۷ سال فعالیت خود در زمینه طراحی های گیم های دو بعدی و سه بعدی برای گوشی های موبایل، توانسته است بیش از ۱۰ گیم موفق به بازار های داخلی و خارجی ارائه دهد. یکی از گیم های تولید شده موسسه رایموند، بازی Black Bell (ناقوس سیاه) که یک بازی جنگی می باشد که بازی سازان این بازی موبایلی به ارائه توضیحات جامع و انتقال تجارب ارزشمند کسب شده خود به مخاطبان کردند. این بازی را می توانید از کافه بازار و یا google play دانلود نمایید.
بازی و گیم به بازی و لذت بردن از بازی های ویدیویی تعاملی در چندین پلت فرم مانند رایانه، تلفن همراه و کنسول های بازی تعریف می شود. افزایش دسترسی افراد جهان به اینترنت با پهنای باند بالا، به ویژه در کشورهای در حال توسعه، گیم های موبایلی را برای جمعیت بزرگ تری قابل دسترس تر کرده است. بازیهای موبایلی بهعنوان محبوبترین شکل بازی در سراسر جهان، از کنسولها و بازیهای رایانهای پیشی گرفتهاند. یکی از دلایل اصلی محبوبیت بازی های موبایلی، دسترسی به آن است. بر اساس آخرین آمار،بیشتر افراد صاح گوشی هوشمند، حداقل یک بازی در گوشی خود دارند.
ارزش بازار جهانی گیم های موبایلی در سال ۲۰۲۱ به ۱۱۹ میلیارد دلار رسیده است و بر اساس پیش بینی ها، انتظار می رود تا سال ۲۰۳۰ اندازه بازار بازی های موبایلی به ۳۳۸ میلیارد دلار برسد. در این بین آمریکا ۸۰ میلیارد دلار از این بازار، سهم خواهد داشت که با رشد ۱۲ درصدی در دوره پیش بینی شده از سال ۲۰۲۱ تا ۲۰۳۰ رشد خواهد کرد.
در انتهای رویداد، مشاورین و منتور های دپارتمان صنایع خلاق شتابدهنده تحلیلگران نیز با محوریت معرفی خدماتی که در شتاب دهنده ها در حوزه گیم و انیمیشن می توانند به ایده ها و استارتاپ های حوزه گیم و بازی می توانند ارائه دهند، به سوالات افراد حاضر در چهارمین رویداد گیمینگ و بازی سازی پاسخ دادند.