نقش هوش مصنوعی در امنیت سایبری شتابدهنده تحلیلگران

نقش هوش مصنوعی در افزایش امنیت سایبری

در این مقاله قصد داریم تا به تاثیر هوش مصنوعی (AI) بر امنیت سایبری و اینکه چگونه ممکن است به کسب و کار شما در حفظ امنیت آنلاین کمک کند بپردازیم. همچنین شتابدهنده حوزه هوش مصنوعی یک حامی منحصر به فرد و فوق العاده برای ایده های نوآورانه افراد در این زمینه می باشد.
با گسترش روز افزون استفاده و به کارگیری هوش مصنوعی (AI)، این حوزه در حال حرکت به سمت امنیت سایبری می باشد. تشخیص خودکار، پاسخ و دفع حملات سایبری، کارایی شبکه و تشخیص آسیب‌پذیری راه‌هایی هستند که می‌توان از هوش مصنوعی برای بهبود امنیت سایبری استفاده کرد. تاثیر هوش مصنوعی بر امنیت سایبری و اینکه چگونه ممکن است به کسب و کار شما در حفظ امنیت آنلاین کمک کند در این مقاله مورد بحث قرار خواهد گرفت . در ادامه تعریف مختصری از هوش مصنوعی و نقش پر رنگ آن در حفظ امنیت سایبری و حفظ امنیت آنلاین خواهیم داشت.

هوش مصنوعی چیست؟

هوش مصنوعی در امنیت سایبری شتابدهنده تحلیلگران

در مقایسه با هوش انسان و حیوانات، هوش مصنوعی (AI) به توانایی ربات‌ها در تفکر برای خود اشاره دارد و محققان و دانشمندان حوزه هوش مصنوعی سعی در این دارند که ویژگی ها، رفتار و افکار یک انسان را در یک دستگاه یا ماشین قرار دهند و دیگر نیازی به مداخله انسان در فرآیندهای تجزیه و تحلیل و تصمیم گیری که توسط فناوری های هوش مصنوعی فعال می شود وجود ندارد. هوش مصنوعی ممکن است با بررسی عملکرد مغز انسان و مطالعه الگوهای آن ایجاد شود. نرم افزارهای هوشمند، سیستم ها یا راه حل های مبتنی بر هوش مصنوعی در نتیجه این تحقیق طراحی شده اند.

مزایای هوش مصنوعی در امنیت سایبری

مزایای هوش مصنوعی در امنیت سایبری شتابدهنده تحلیلگران

هوش مصنوعی دارای مزایا و کاربردهای بسیاری از جمله آن در امنیت سایبری می باشد و از طرفی دیگر شتابدهنده حوزه هوش مصنوعی با حمایت از ایده های نوآورانه در این زمینه نقش مهمی دارد. در این مقاله برخی از مزایا و کاربردهای بالقوه هوش مصنوعی در امنیت سایبری آورده شده است:

۱. نظارت بر ترافیک شبکه با هوش مصنوعی
حجم عظیمی از تبادل داده بین شرکت ها و مشتریان از طریق شبکه سازمانی وجود دارد. هوش مصنوعی به هکرها و هرکسی که مایل به دسترسی غیرمجاز به این اطلاعات خصوصی است توجه دارد و از آنها جلوگیری می کند. از سوی دیگر، متخصصان امنیت فناوری اطلاعات نمی توانند به طور مستقل این ترافیک را ارزیابی کنند که هوش مصنوعی به تنهایی این موضوع را حل کرده است.

۲. شناسایی تهدیدات ناشناخته از طریق هوش مصنوعی
برخی از خطرات یک شرکت ممکن است فراتر از محدوده درک انسان باشد. سالانه صدها میلیون حمله به دلایل مختلف توسط هکرها انجام می شود. یک تهدید ناشناخته می تواند آسیب فاجعه باری به شبکه وارد کند یا حتی آسیب هایی که قبل از اینکه بتوانید جلوی آنهارا بگیرید به شما زده شود که هوش مصنوعی می تواند جلوی این آسیب هارا بگیرد

۳. مدیریت آسیب پذیری توسط هوش مصنوعی
از آنجایی که مدیریت صحیح آسیب پذیری عالی ترین رویکرد برای حفاظت از شبکه یک کسب و کار و یک شرکت است، هوش مصنوعی این مدیریت را برعهده می گیرد. این ترافیک توسط هوش مصنوعی شناسایی شده و از ورود آن به شبکه یک سازمان به دلیل حجم داده ای که در سراسر آن جابجا می شود جلوگیری می شود.

۴. آموخته شدن هوش مصنوعی د طول زمان
فناوری هوش مصنوعی هوشمند است و از این هوشمندی برای بهبود مستمر امنیت شبکه استفاده می کند. این الگوها را در شبکه شناسایی می کند و آنها را در گروه ها سازماندهی می کند. سپس مشکلات امنیتی را بررسی می کند و بر اساس آن پاسخ می دهد.

۵. کاهش فرآیند تکراری با هوش مصنوعی
مجرمان سایبری همیشه به دنبال روش های جدید برای نفوذ به شبکه های شرکت ها و سرقت اطلاعات ارزشمند آنها هستند. ما تمایل داریم از همان اقدامات امنیتی اساسی روزانه استفاده کنیم. اگر متخصصان امنیت انسانی خسته شوند، ممکن است شبکه شما در معرض مهاجمان قرار گیرد. هوش مصنوعی در کاهش فرآیند های خسته کننده نقش دارد.

۶. امنیت کلی بهتر توسط هوش مصنوعی
شبکه های تجاری در هر لحظه با خطرات مختلفی مواجه می شوند. برخی از حملات، مانند انکار سرویس و باج افزار، می توانند همزمان رخ دهند. در نتیجه، اولویت بندی وظایف امنیتی در یک شرکت چالش برانگیز است.

۷. محافظت هوش مصنوعی از نقطه پایانی
ما روز به روز از دستگاه‌های بیشتری در محل کار استفاده می‌کنیم، و این کار برای کارشناسان امنیتی سخت‌تر می‌شود. هوش مصنوعی در امنیت دستگاه اهمیت فزاینده ای پیدا می کند. نرم‌افزار آنتی ویروس و شبکه‌های خصوصی مجازی (VPN) می‌توانند بر اساس امضاهای شناسایی شده، از دستگاه شما در برابر بدافزارها و باج‌افزارها محافظت کنند.

۸. مدیریت انبوهی از داده ها توسط هوش مصنوعی
شبکه های امنیتی شرکت مملو از داده است و حتی در یک سازمان متوسط ترافیک زیادی وجود دارد. داده های زیادی بین مشتریان و مشاغل رد و بدل می شود. هوش مصنوعی می تواند این اطلاعات را ایمن نگه دارد. محدودیتی برای میزان ترافیکی که متخصصان امنیت سایبری می توانند اسکن کنند وجود دارد.

۹. پیش بینی ریسک با هوش مصنوعی
موجودی دارایی های IT شما، چه مشهود و چه نامشهود، ممکن است با کمک سیستم های هوش مصنوعی تعیین شود. این دارایی ها یک هدف ثابت برای مجرمان سایبری است. به لطف هوش مصنوعی در امنیت سایبری، می توان نحوه و زمان وقوع یک حمله سایبری را پیش بینی کرد و به طور مناسب برای اختصاص منابع به مستعدترین مکان ها آماده شد.

۱۰. ایمن کردن احراز هویت از طریق هوش مصنوعی
اطلاعات شخصی مانند نام کاربری، رمز عبور، شماره کارت اعتباری و عکس های شناسایی مورد نیاز میلیون ها وب سایت تجاری در سراسر جهان وجود دارد. برای ایمن بودن این اطلاعات، هو مصنوعی یک لایه امنیتی اضافی ایجاد می کند که از قسمت پشتی سایت محافظت کند.

هوش مصنوعی و توقف حملات سایبری

استفاده هوش مصنوعی در امنیت سایبری شتابدهنده تحلیلگران

هوش مصنوعی زمانی که با یادگیری ماشین استفاده می‌شود، در امنیت سایبری اهمیت بیشتری پیدا می‌کند. به گفته محققان انواع بدافزارهای جدید و تکنیک‌های فیشینگ توسط سیستم‌های امنیتی جدیدی شناسایی می‌شوند که حجم عظیمی از داده‌های میلیون‌ها رویداد سایبری را اسکن می‌کنند.
چند دزد همیشه جلوتر از منحنی هستند و بدافزار خود را به گونه‌ای تغییر می‌دهند که توسط نرم‌افزار آنتی‌ویروس به عنوان مخرب علامت‌گذاری نشود. سیستم‌های امنیتی ضد بدافزار از یادگیری ماشینی سود زیادی می‌برند، به ویژه به این دلیل که ممکن است از داده‌های هر نوع بدافزاری که قبلاً کشف شده است استفاده کند.
یادگیری ماشینی ممکن است به ابتکارات امنیت سایبری کمک کند. نرم افزار نظارت بر شبکه مبتنی بر هوش مصنوعی می تواند فعالیت کاربران را تحت نظر داشته باشد. به همین دلیل، سیستم می تواند بررسی کند که آیا شکل جدیدی از بدافزار کشف شده است یا خیر.

استفاده از هوش مصنوعی در امنیت سایبری

افزایش امنیت سایبری هوش مصنوعی شتابدهنده تحلیلگران

امنیت سایبری یکی از چالش برانگیزترین مسائل است و هوش مصنوعی می تواند به ما در حل آن کمک کند. در حملات سایبری یادگیری ماشینی و هوش مصنوعی ممکن است با تشخیص خودکار تهدید و پاسخ سریع‌تر از تاکتیک‌های نرم‌افزار محور معمولی مورد استفاده قرار گیرند. در نتیجه، امنیت سایبری مجموعه ای از مسائل منحصر به فرد خود را دارد.
یک سیستم مدیریت وضعیت امنیت سایبری خودآموز و مبتنی بر هوش مصنوعی باید به بسیاری از این مسائل رسیدگی کند. فناوری‌هایی برای آموزش صحیح یک سیستم خودآموز برای جمع‌آوری مداوم و مستقل داده‌ها از سیستم‌های فناوری اطلاعات شرکت شما در دسترس هستند. پس از آن، داده ها ارزیابی می شوند، و سپس نتایج تجزیه و تحلیل برای انجام همبستگی الگوی بین میلیون ها یا شاید میلیاردها سیگنال مربوط به سطح حمله سازمان مورد استفاده قرار می گیرند.
کمک به سازمان‌ها برای کاهش خطر نقض داده‌ها و ارتقای وضعیت کلی امنیت سایبری آن‌ها یکی از عملکردهای حیاتی هوش مصنوعی است. هوش مصنوعی در امنیت سایبری برای یافتن الگوها و روندها در داده های تاریخی استفاده می شود. سپس بر اساس این داده ها می توان پیش بینی های مربوط به حملات آینده را انجام داد. پاسخ‌های خودکار و ریشه‌کنی سریع‌تر تهدیدات سایبری نیز با سیستم‌های مجهز به هوش مصنوعی امکان‌پذیر است.

استفاده از هوش مصنوعی توسط دشمنان

کارشناسان امنیت سایبری به جای بررسی مداوم رفتارهای مضر، ممکن است از هوش مصنوعی برای ترویج شیوه‌های قابل قبول و کاهش سطح حمله استفاده کنند. همان سیستم های هوش مصنوعی ممکن است برای مقاصد شرورانه توسط سارقان سایبری استفاده شود.

تیم‌های امنیت اطلاعات انسانی به طور فزاینده‌ای بر فناوری‌های هوش مصنوعی تکیه می‌کنند تا به آن‌ها در انجام بهتر وظایف خود کمک کنند. هوش مصنوعی اکنون می‌تواند تجزیه و تحلیل و تشخیص تهدید را ارائه دهد که متخصصان امنیت سایبری می‌خواهند خطر نقض را کاهش دهند و وضعیت امنیتی را تقویت کنند، زیرا انسان‌ها نمی‌توانند با سطوح حمله در حال تغییر شرکت‌های مدرن همگام شوند. همچنین شتابدهنده حوزه هوش مصنوعی یک حامی درجه یک برای افرادی که ایده های نوآورانه دارند می باشد.