گیم و انیمیشن

یکی ازجذاب‌ترین فرصت‌های شغلی که در سال‌های اخیر مورد توجه علاقه‌مندان بازی های ویدیویی قرار گرفته، بازی سازی می باشد. اکثر افرادی که به صورت حرفه‌ای بازی های ویدیویی را دنبال می‌کنند دیر یا زود به فکر ساخت بازی خود می‌افتند. شتابدهنده حوزه گیم و انیمیشن حامی ایده ای افراد در این زمینه می باشد که با توانایی شتابدهی چندین ساله در این کار می تواند باعث رشد ایده ها باشد. جهت برقراری ارتباط و درخواست شتابدهی از طریق لینک زیر اقدام نمایید.

گیم و انیمیشن شتابدهنده تحلیلگران

گیم به نوعی تفریح و سرگرمی و فعالیتی اختیاری گفته میشود که با انجام آن توسط یک سیستم یا دستگاه، احساس رضایت و خوشنودی به شخص انجام دهنده دست میدهد. بازی رایانه ای و بازی ویدئویی نیز جزو این دسته قرار میگیرند. شدت تاثیرگذاری بازی های رایانه ای در طول زمان، بیشتر از هر سرگرمی دیگری بود به طوری که امروزه، بازی های رایانه ای به پرطرفدارترین سرگرمی و تفریح تاریخ بشر تبدیل شده است. تاریخچه ی گیم به دهه ۵۰ میلادی مربوط میشود؛ زمانی که برنامه نویسان برای ساخت گیم دست به کار شدند.
معمولا از گیم به عنوان بازی کامپیوتری XOX یا همان بازی دوز یاد میشود که در سال ۱۹۵۲ توسط پروفسور الکسانر سندی داگلاس بر روی رایانه ای اجرا شد. علاوه بر آن، در سال ۱۹۵۸ ویلیام هگنباتوم، فیزیک دان آمریکایی بازی شبیه ساز تنیس دو نفره Tennis For Two را ساخت. این بازی بر روی دستگاهی به نام آسیلوسکوپ اجرا شد که دارای دو کنترلر بود. هر یک از کنترلر ها دارای دو عدد استیک بودند که یکی از آنها زاویه ضربه و دیگری برای تغییر مکان استفاده میشد.

درآمدزایی از بازی

درآمدزایی بازی شتابدهنده تحلیلگران

۱. فروش مستقیم بازی

در سال های پیش، بیشترین درآمدزایی بازی سازی کمپانی های بزرگ، از طریق فروش مستقیم بازی ها به مشتریان و مخاطبان بود. با اینکه هم اکنون کمپانی های بزرگ از این روش را شناخته و از آن استفاده میکنند. اما با روش های ساده تر و با صرفه تر، شرکت های بزرگ از این روش کمتر استفاده میکنند. یک کمپانی برای فروش مستقیم بازی های خود، باید تا حدی شناخته شوند تا بتواند در این روش از بازاریابی موفق شود. از شرکت های بزرگ و شناخته شده در حوزه بازی سازی، میتوان به پلی استیشن Play Station و اکس باکس XBOX اشاره کرد که این روش را برای کسب درآمد می گزینند.
در این روش، کمپانی ها بازی های ساخته شده خود را به پلتفرم ها یا فروشگاه های اینترنتی مختلف همچون استیم Steam یا نمونه اندرویدی آن به پلی استور Play Store میفروشند. البته باید توجه داشت که این پلتفرم ها و فروشگاه ها، درصدی در قبال مبلغ فروش بازی برای خودشان تعیین میکنند و بازی ساز، برای فروش بهتر و بیشتر باید در این موقعیت، از استراتژی و بازاریابی قدرتمندی برخوردار باشد.

۲. تبلیغات درون برنامه‌ای

اگر بازی ساخته شده توسط شرکتی از تعداد مخاطبان، بازیکنان و امتیازات قابل قبولی برخوردار باشد، میتواند با شرکت های بازی سازی دیگر جهت حمایت و دیده شدن، همکاری کند و با ارائه تبلیغات درون برنامه ای درآمد کسب کند. این شرکت میتواند بعد از به اتمام رسیدن چند مرحله، برای بازیکنان و مخاطبان خود تبلیغی به نمایش بگذارد و مبلغی برای بازی ساز، به ازای هر عدد مشاهده و کلیک تعلق بگیرد. این عمل موجب میشود که بازی هایی که بیشترین بازیکنان را دارند، با استفاده از تبلیغات درون برنامه ای درآمد بیشتری نسبت به سایر شرکت ها بکنند.
شرکت ها با ارائه امتیاز بازی به کاربران، آنها را تشویق به تبلیغات میکنند ولی باید توجه داشته باشند تا تبلیغات بیش از حد برای بازیکنان پخش نشود زیرا ممکن است که این عمل بازیکنان را مورد آزار قرار بدهد و حتی منجر به پاک کردن خود بازی بشود.

۳. پرداخت درون برنامه‌ای

شاید سوال باشد که شرکت های بازی سازی که بازی های ساخته شده خود را به صورت رایگان در اختیار بازیکنان و کاربران قرار میدهند، از چه راه هایی کسب درآمد میکنند؟ یکی از روش های این شرکت ها، استفاده از پرداخت درون برنامه ای یا همان Freemium است. شرکت های بازی سازی رایگان با استفاده از این روش، آیتم ها و امکانات اضافه ای در قبال پرداخت مبلغی به کاربران و بازیکنان ارائه میدهد. استفاده از این روش برای کمپانی ها باید صرفا یک پیشنهاد باشد و بازی باید به صورت رایگان نیز جذاب باشد تا مخاطب اشتیاقی برای دریافت آیتم های بیشتر نشان دهد. همچنین کمپانی ها با ارائه تخفیفات ویژه ، میتوانند مشتری را برای خرید این امکانات تشویق کنند زیرا تعداد کمی از بازیکنان حاضر به پرداخت درون برنامه ای میباشند.

۴. فروش اشتراک

این روش کسب درآمد در بازی سازی معمولا کمتر از سایر روش ها است. با این حال بسیاری از شرکت ها و کمپانی های بزرگ از این روش استفاده میکنند. شرکت های بازی سازی برای بازی های خود حق اشتراکی تعیین کرده اند که بازیکنان برای بازی کردن باید ماهانه یا سالانه مبلغی پرداخت کنند. معمولا در این روش، بازی سازان مراحل اولیه را به صورت رایگان برای مخاطبان عرضه میکنند و سعی میکنند که علاقه و رضایت شخص را در این مراحل افزایش بدهند. بعد از وابسته سازی مخاطب، حق اشتراکی برای بازیکنان تعیین میشود.

تماس با ما شتابدهنده تحلیلگران

کارشناسان شتابدهنده حوزه گیم و انیمیشین همه روزه پاسخ گوی سوالات شما می باشند جهت دریافت مشاوره رایگان و ارتباط با ما از طریق لینک زیر اقدام نمایید.

انیمیشن

انیمیشن شتابدهنده تحلیلگران

انیمیشن Animationشیوه ای برای عکاسی مداوم از نقاشی ها، مدل ها و طرح ها هستند. چشم ما انسان ها فقط میتواند یک تصویر را برای ۱۶.۱ ثانیه حفظ کند، وقتی که چند عکس پشت سر هم ظاهر میشوند، توهمی در مغز ما ایجاد میشود و مغز تصاویر را به یک تصویر متحرک تبدیل میکند. به طور کلی انیمیشن ها از عکس هایی تشکیل شده اند که پی در پی با سرعت مشخصی به نمایش در می آیند و ما آن ها را به شکل فیلم مشاهده می کنیم.
انیمیشن ها به سه دسته «یک بعدی، دو بعدی و سه بعدی» تقسیم میشوند.
انیمیشن های یک بعدی که به انیمیشن سنتی نیز معروفند، تصاویر نقاشی شده ای بودند که میتوان به انیمیشن هایی همچون پینوکیو اشاره کرد. انیمیشن های دو بعدی گرافیک بیشتری نسبت به انیمیشن تک بعدی دارد. این نوع انیمیشن عمقی ندارند و مجموعه ای از عکس های مسطح و تخت هستند. در انیمیشن سه بعدی، طرح ها و تصاویر توسط کامپیوتر طراحی میشوند. طراح از یک اپلیکیشن یا پلتفرم برای جابجایی قسمت های بدن شخصیت استفاده می کند تا تمام قسمت های شخصیت در وضعیت مناسب قرار بگیرند.

درآمد انیمیشن‌ سازی

درآمدزایی انیمیشن شتابدهنده تحلیلگران

پیشرفت انیمیشن‌سازی در جهان و ایران به دلیل درآمدی است که دارد، ولی به طبع، درآمد این صنعت در ایران با جهان برابری نمی‌کند که در ادامه دلایل پیشرفت نکردن انیمیشن در ایران را بررسی می‌کنیم. ازجمله کشورهایی که با امکانات مجهز و استودیوهای منحصربه‌فرد در این حوزه توانسته‌اند بازار جهانی را به دست بگیرند، کشورهای کره جنوبی، اروپا و آمریکا را می‌توان نام برد. دراین‌بین کشور آمریکا جزو برترین‌ها در این زمینه بوده است. کشور آمریکا جزو کشورهایی است که در این زمینه درصدر قرار دارد و بعدازآن به ترتیب کشورهای ژاپن، کره جنوبی، سوئد، آلمان، فرانسه، ایسلند، ترکیه، چین و هند جزو برترین‌ها قرارگرفته‌اند.
بر اساس آمار، درآمد سالانه انیمیشن‌سازی در آمریکا نزدیک ۶۰ هزار دلار (میانگین درآمد همه مشاغل نزدیک ۳۴ هزار دلار در آمریکا می‌باشد) و این آمار در سال ۲۰۱۳، نزدیک ۶۲ هزار دلار بوده است. در کشور انگلستان نیز، برای افراد تازه‌کار درزمینهٔ انیمیشن‌سازی متوسط درآمد سالانه حدود ۳۰ هزار دلار و برای افراد باتجربه بین ۴۶ تا ۶۱ هزار دلار و برای افراد مستقل بسته به نوع قرارداد، متفاوت می‌باشد.
مدیران هنری انیمیشن که مسئول سبک بصری و تصاویر در تولیدات سینمایی و تلویزیونی و بازی‌ها و همین‌طور بخش تبلیغات و ده‌ها حوزه‌ی دیگر هستند. کارمندان پایه را آموزش می‌دهند و مدیریت بودجه‌ها نیز بر عهده آن‌ها است.
به نسبت پروژه، حقوق کارمندان هنری، در استودیو یا شرکتی که در آن کار می‌کنند متفاوت است که عوامل دیگری هم در آن تأثیر دارد. در صنعت فیلم و فیلم‌سازی، درآمد مدیران هنری به‌طور متوسط سالانه حدود ۱۰۶ هزار دلار است و کسانی که خدمات تخصصی انجام می‌دهند، حدود ۹۴ هزار دلار و درآمد مدیران هنری تبلیغات و روابط عمومی نزدیک ۹۵ هزار دلار و دستمزدشان ۹۰ هزار دلار می‌باشد.

شتابدهنده تحلیلگران

حوزه بازی سازی و انیمیشین سازی یکی از زمینه های پردرامد برای افراد می باشد که با گذت زمان وگسترش این حوزه افراد زیادی وارد این عرصه رقابتی می شود.

شتابدهنده تحلیلگران یک حامی برای تمامی افرادی که در راستای بازی و انیمیشین ایده ای نوین دارند، می باشد که با حمایت های مالی ، آموزش و منتورینگ کمک می کند تا افراد بتوانند ایده های خود را به واقعیت تبدیل کنند.اگرشما هم در این حوزه ایده ای دارید که نیاز به حمایت دارد می توانید با ما در این زمینه همکاری کنید. جهت کسب اطلاعات بیشتر و درخواست شتابدهی از طریق لینک زیر اقدام نمایید.

شتابدهنده تحلیلگران تبریز

آخرین مقالات